Πρέπει να ασχοληθείτε όταν είστε άρρωστοι;

Εργασία ενώ οι άρρωστοι μπορεί να μην ακούγονται ευχάριστη, αν και ένας δημοφιλής αστικός μύθος υποστηρίζει ότι ένα άτομο μπορεί να «ιδρώνει» μια ασθένεια μέσω της άσκησης. Ενώ αυτό δεν ισχύει με την αυστηρότερη έννοια, η επεξεργασία ενώ άρρωστος μπορεί να είναι χρήσιμη σε ορισμένες περιπτώσεις.

Γενικά, ένα άτομο με συμπτώματα στο κεφάλι και τη μύτη του, όπως αυτά ενός κρύου κεφαλιού, μπορεί να επωφεληθεί από την επεξεργασία.

Ένα άτομο με συμπτώματα στο στήθος ή το στομάχι τους ή κάποιος με πυρετό πρέπει να αποφεύγει την άσκηση. Εάν τα συμπτώματα χειροτερεύουν ή επεξεργάζονται προκαλούν πόνο, οι άνθρωποι είναι καλύτεροι για να αποφύγουν την επεξεργασία ενώ είναι άρρωστοι.

Σε αυτό το άρθρο, μάθετε περισσότερα σχετικά με τα οφέλη και τους κινδύνους της επεξεργασίας ενώ είναι άρρωστοι.

Τυπικά, είναι εντάξει να ασκείτε με τα τυπικά συμπτώματα ενός κρύου κεφαλής. Αυτά περιλαμβάνουν συμπτώματα όπως:

 • ρινική συμφόρηση
 • runny μύτη
 • Puffy ή κόκκινα μάτια
 • >

Σε ορισμένες περιπτώσεις, αυτά τα συμπτώματα μπορεί πραγματικά να βελτιωθούν με την άσκηση. Η άσκηση αυξάνει τον καρδιακό ρυθμό και διεγείρει την κυκλοφορία, η οποία μπορεί να βοηθήσει το σώμα να απελευθερώσει υγρά.

Είναι ζωτικής σημασίας να παραμείνετε ενυδατωμένοι πίνοντας άφθονο νερό όταν εργάζεστε έξω, ειδικά εάν ένα άτομο είναι άρρωστο.

Είναι επίσης απαραίτητο να ληφθεί υπόψη ότι διαφορετικές ασκήσεις θα προκαλέσουν διαφορετικές αντιδράσεις στο σώμα. Σε γενικές γραμμές, είναι καλύτερο να αποφύγετε εξαιρετικά έντονες προπονήσεις ενώ είναι άρρωστοι. Αντ ‘αυτού, ένα άτομο θα πρέπει να επικεντρωθεί σε ελαφρύτερες ασκήσεις που βασίζονται σε κίνηση που παίρνουν το αίμα που ρέει χωρίς να πιέζει το σώμα πολύ σκληρά.

Αυτές οι δραστηριότητες μπορεί να περιλαμβάνουν:

 • Περπατώντας
 • Φωτιστικό τζόγκινγκ
 • Βάλτε μια ποδήλατα
 • κολύμπι
 • tai chi
 • απαλή γιόγκα

Μπορείτε να “ιδρώνετε” ασθένεια;

Η ιδέα ότι ένα άτομο μπορεί κυριολεκτικά να ιδρώνει τις ασθένειές του μέσω της άσκησης είναι ένας μύθος. Μπορεί να έχει κολλήσει για τόσο πολύ καιρό, επειδή η τακτική άσκηση διατηρεί το σώμα υγιές και μπορεί να ενισχύσει το ανοσοποιητικό σύστημα.

Ωστόσο, καθώς οι συγγραφείς ενός σημείωμα μελέτης του 2018, η μέτρια άσκηση μπορεί να μειώσει τον κίνδυνο κοινών αναπνευστικών ασθενειών, να μειώσει τη σοβαρότητά τους και ακόμη και να συντομεύσει πόσο καιρό το άτομο έχει συμπτώματα.

Αυτά τα αποτελέσματα φαίνεται να έχουν περισσότερο να κάνουν με την ενδυνάμωση του ανοσοποιητικού συστήματος για να χειριστούν καλύτερα την ασθένεια και όχι πόσο οι άνθρωποι ιδρώνουν την ασθένεια ενώ είναι άρρωστοι.

Η ήπια άσκηση μπορεί επίσης να βοηθήσει προσωρινά με ορισμένα συμπτώματα, όπως μια runny μύτη ή πονοκέφαλος.

Είναι απαραίτητο να λάβετε ορισμένες προφυλάξεις όταν πρόκειται να επεξεργαστείτε ενώ άρρωστοι. Για παράδειγμα, ένας πυρετός είναι ένα σαφές σημάδι που ένα άτομο δεν πρέπει να επεξεργαστεί.

Ως κλινική ανασκόπηση στο περιοδικό Sports Health Notes, ο πυρετός αυξάνει την απώλεια υγρού στο σώμα, μειώνει τη μυϊκή δύναμη και κάνει ένα άτομο να αισθάνεται πιο εξαντλημένο.

Ένας πυρετός σημαίνει επίσης ότι το σώμα αυξάνει την εσωτερική του θερμοκρασία για να καταπολεμήσει μια λοίμωξη. Η άσκηση αυξάνει τη θερμοκρασία του σώματος, κάνοντας ένα άτομο να αισθάνεται ακόμα χειρότερο.

Τα συμπτώματα στο αυτί είναι ένας άλλος παράγοντας που πρέπει να ληφθεί υπόψη. Αυτά τα σημάδια ασθένειας μπορεί να προκαλέσουν ένα άτομο να αισθάνεται ζάλη ή εκτός ισορροπίας, η οποία θα μπορούσε επίσης να δημιουργήσει κινδύνους εάν εργάζονται έξω.

Οι άνθρωποι που βιώνουν ζάλη μπορεί να θέλουν να αποφύγουν την εργασία μέχρι να είναι καλύτεροι.

Επίσης, οποιοσδήποτε με συμπτώματα όπως ο εμετός και η διάρροια θα πρέπει να αποφεύγουν την επεξεργασία.

Άσκηση μπορεί να προκαλέσει το σώμα να χάσει νερό μέσω του ιδρώτα. Δεδομένου ότι κάποιος με διάρροια ή έμετο χάνει ήδη πολύ νερό, η επεξεργασία μπορεί να τους θέσει σε κίνδυνο για αφυδάτωση.

Τα συμπτώματα του στήθους είναι ένα άλλο σημάδι που είναι καλύτερο να αποφύγετε την επεξεργασία. Αυτά τα συμπτώματα μπορεί να περιλαμβάνουν:

 • Σφραδέτητα στο στήθος
 • Δυσκολία στην αναπνοή
 • Βήχας

Τέλος, ακόμη και Εάν ένα άτομο έχει μόνο ήπια συμπτώματα, όπως η ρινική συμφόρηση και το φτέρνισμα, αλλά αισθάνονται αδύναμοι ή ανίκανοι να βρουν, είναι σημαντικό να ξεκουραστείτε.

workouts για να αποφευχθεί

Ορισμένες δραστηριότητες μπορεί να μην είναι σωστές για το σώμα, ενώ ένα άτομο είναι άρρωστο. Το σώμα προσπαθεί να ανακάμψει και το πιέζει πολύ σκληρά μπορεί να κάνει τα συμπτώματα χειρότερα ή τον χρόνο αποκατάστασης περισσότερο.

workouts για να αποφύγετε ενώ οι άρρωστοι περιλαμβάνουν: Για μεγάλες χρονικές περιόδους

 • Hot Yoga
 • μαθήματα περιστροφής
 • Pilates
 • Ομάδα αθλήματα, που μπορεί να αυξήσει τον κίνδυνο άλλων να αρρωστήσουν
 • Συμβουλές για την επεξεργασία ενώ άρρωστοι

  Όποιος επιλέγει να επεξεργαστεί ενώ άρρωστος μπορεί να κρατήσει τις ακόλουθες συμβουλές:

  Μείνετε ενυδατωμένοι

  Η ενυδάτωση είναι πάντα σημαντική, αλλά είναι ζωτικής σημασίας ενώ το σώμα ανακάμπτει από την ασθένεια. Το σώμα πιθανότατα χρησιμοποιεί ήδη επιπλέον υγρό για να μετακινήσει τοξίνες. Μπορεί επίσης να χάσει υγρό από επιπλέον εφίδρωση και runny μύτη.

  Η παραμονή ενυδατωμένη κατά την επεξεργασία και καθ ‘όλη τη διάρκεια της ασθένειας μπορεί να βοηθήσει στην αποφυγή των επιπτώσεων της αφυδάτωσης.

  Ισορροπία ηλεκτρολύτες

  Μαζί με την ενυδάτωση, είναι απαραίτητο να βρούμε τρόπους για την ανασύσταση των ηλεκτρολυτών ενώ ασκούμε.

  Ακόμη και μια απλή μύτη Runny μπορεί να χρησιμοποιήσει τους ηλεκτρολύτες. Η προσθήκη μιας ιδρωμένης προπόνησης στο μείγμα σημαίνει ότι το άτομο πρέπει να λάβει επιπλέον προφυλάξεις.

  υγρά πόσης, όπως νερό καρύδας, ζωμό, σούπα ή αθλητικά ποτά, μπορεί να βοηθήσει στην αποκατάσταση αυτών των ηλεκτρολυτών και να διατηρήσει το σώμα να λειτουργεί όπως πρέπει.

  Τρώτε μια ισορροπημένη διατροφή

  μαζί με την τακτική άσκηση, η κατανάλωση μιας υγιεινής διατροφής που περιλαμβάνει μια ποικιλία φρούτων και λαχανικών είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για την ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος και την πρόληψη της μόλυνσης.

  Το σώμα χρειάζεται επίσης αυτά τα υγιεινά θρεπτικά συστατικά ενώ ανακάμπτει από μια λοίμωξη.

  Αποφύγετε την υπερεκτίμηση

  Όταν κάποιος είναι άρρωστος, το σώμα τους προσπαθεί να πολεμήσει και να ανακάμψει από μια ασθένεια. Ως εκ τούτου, είναι σημαντικό να διατηρηθεί η άσκηση. Μπορεί να μην είναι η καλύτερη ιδέα να ωθήσει το σώμα στα όριά του, όπως η πραγματοποίηση σπριντ ή βαρύτητας.

  Μια ζωηρή βόλτα ή ποδήλατο μπορεί να είναι αρκετή για να πάρει το αίμα να ρέει χωρίς να σπρώξει το σώμα πολύ σκληρά.

  Αποφύγετε το γυμναστήριο

  Ως σκέψη για άλλους ανθρώπους, μπορεί να είναι καλή ιδέα να αποφύγετε την άσκηση σε έναν κλειστό χώρο με κοινόχρηστο εξοπλισμό, όπως το γυμναστήριο.

  Ορισμένα γυμναστήρια έχουν ακόμη και κανόνες που απαγορεύουν στους ανθρώπους να ασκούν ενώ άρρωστοι. Αντ ‘αυτού, μπορούν να επιλέξουν να ασκούν στο σπίτι ή σε εξωτερικούς χώρους.

  Ακούστε το σώμα

  Το πιο σημαντικό, ακούστε το σώμα. Εάν ένα άτομο αισθάνεται εξαντλημένο μόλις λίγα λεπτά για να εργαστεί έξω, είναι πιθανώς καιρός να σταματήσει.

  Μπορεί να είναι ενοχλητικό, αλλά είναι πολύ καλύτερο να δοθεί στο σώμα την ευκαιρία να ανακάμψει και στη συνέχεια να επιστρέψει στη συνήθη ρουτίνα άσκησης.

  Περίληψη

  Η επιλογή να επεξεργαστεί ενώ είναι άρρωστος ή όχι είναι ένα ατομικό θέμα στις περισσότερες περιπτώσεις.

  Το φως έως τη μέτρια άσκηση μπορεί να βοηθήσει στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος για να αποφευχθεί η ασθένεια και όταν κάποιος είναι ήδη άρρωστος, μπορεί επίσης να βοηθήσει στην αύξηση της κυκλοφορίας για να μειωθεί ορισμένα συμπτώματα κρύου κεφαλής.

  Είναι σημαντικό να αποφευχθεί βαριά ή πολύ επίπονη άσκηση. Τα άτομα με πιο σοβαρά συμπτώματα, όπως αυτά με πυρετό ή βαρύ βήχα, θα πρέπει επίσης να αποφεύγουν την άσκηση.

  Συνολικά, είναι σημαντικό να ακούσετε το σώμα και να σταματήσετε να εργάζεστε αν κάποιος αισθάνεται εξαντλημένος ή πολύ άρρωστος.

  Κατευθυντήριες γραμμές και αντλεί μόνο από μελέτες που αξιολογούνται από ομοτίμους, ακαδημαϊκά ερευνητικά ιδρύματα και ιατρικά περιοδικά και ενώσεις. Αποφεύγουμε τη χρήση τριτογενών αναφορών. Συνδέουμε τις πρωταρχικές πηγές – συμπεριλαμβανομένων των μελετών, των επιστημονικών αναφορών και των στατιστικών στοιχείων – σε κάθε άρθρο και επίσης τις απαριθμούν στο τμήμα πόρων στο κάτω μέρος των άρθρων μας. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο διασφαλίζουμε ότι το περιεχόμενό μας είναι ακριβές και τρέχον διαβάζοντας την πολιτική συντακτικής μας.