Această reprezentare pentru mine este foarte, foarte importantă.

Dacă obișnuiești să porți un tricou supradimensionat la pat (vinovat), s-ar putea să fie momentul să te tratezi cu ceva puțin mai frumos, precum unul dintre seturile de mătase la spălare. Cu blaturi și funduri potrivite, nu numai că veți arăta grozav, dar vă veți simți și grozav – sunt făcute din mătase de mulberry, care este hipoalergenică, respirabilă și termoregulând în mod natural pentru a vă menține corpul la o temperatură confortabilă toată noaptea. Ca să nu mai vorbim, mătasea se simte luxos pe pielea ta și ce mai poți cere atunci când te înfățișezi după o zi lungă?

s -ar putea să crezi că nu vrei să te descurci cu îngrijirea de nimic din mătase, dar aceste pijamale sunt concepute pentru a fi o întreținere scăzută. Puteți să le aruncați în mașina de spălat într -o pungă de îmbrăcăminte, să rulați un ciclu delicat sau blând și sunt gata pentru următoarea lor uzură. De asemenea, sunt făcute din punct de vedere etic și durabil, vopsite fără substanțe chimice periculoase și produse în fabrici certificate care urmăresc să îmbunătățească condițiile de muncă în întregul lanț de aprovizionare. Mijlocii – cum ar fi magazinele mari, cumpărătorii etc. – și în schimb, produsele merg direct din fabrică, direct spre tine. Multe pijamale de mătase se ridică în sus de 100 de dolari, dar seturile de gutui sunt un furt, începând de la 80 de dolari, ceea ce înseamnă că nici măcar nu te vei simți rău în a adăuga un al doilea set la rotația ta. Sunt disponibile în cinci culori diferite și o mulțime de combinații diferite, astfel încât să puteți chiar să vă plimbați și să aveți practic una pentru fiecare zi a săptămânii. Singurul dezavantaj este că poate fi și mai greu să te dai jos din pat dimineața.

Quince 100% rezervor de mătase lavabil & amp; Set de pijama pantaloni scurți – 80,00 USD

Dacă locuiți într -un climat temperat – sau undeva că nu puteți controla căldura în clădirea dvs. – acest rezervor și pantaloni scurți pot fi doar biletul. Este ușor și aerisit și cel mai bine ușor de îngrijit.

Cumpărați acum 100% rezervor de mătase lavabil & amp; Set de pijama pantaloni – 120,00 USD

pentru cei care preferă pantaloni, dar totuși își doresc ceva flux de aer, nu căutați mai departe decât acest rezervor și pantaloni. Această opțiune are o fanta ridicată până la genunchi, astfel încât să se strecoare în jurul picioarelor și să cadă la pământ de acolo.

Cumpărați acum 100% tee de mătase la spălat 100% și amp; Set de pijama pantaloni scurți-100,00 USD

O abordare ridicată a tricoului supradimensionat, acest set se simte ca și cum bifează toate casetele-și s-ar putea să ne găsești purtând tee-ul boxy din casă un timp sau două.

Cumpărați povești acum înrudite Când a crescut, creatoarea, vorbitorul și antreprenorul Sinikiwe Dhliwayo știau wellness ca fiind cele trei sporturi pe care le -a jucat. Erau alimentele sănătoase pe care le-a oferit-o mama ei (și evitarea strictă a siropului de porumb cu fructoză ridicată). Nu a avut niciodată nevoie de un titlu și, cu siguranță, nu a fost un cuvânt cheie care a stat pentru o industrie de 4,5 trilioane de dolari; A fost doar o parte a vieții.

Dar de -a lungul anilor, în special după o accidentare la începutul anilor 20, a determinat -o să practice mai întâi și apoi să învețe yoga, Dhliwayo a urmărit ca wellness a devenit din ce în ce mai comercializat – și cum, mai des, asta a însemnat că a închis oamenii – în special Negru, indigen și oameni de culoare. Dacă sunteți ca mine și alți oameni negri și maro, spațiile de studio [yoga și wellness] nu sunt de multe ori primitoare dacă nu vă potriviți mucegaiul de a fi alb și bogat și slab, spune ea.

Cu Naaya, o organizație pe care Dhliwayo a fost fondată în august 2018, lucrează pentru decolonizarea stării de bine, centrând oamenii Bipoc și experiențele lor. Pentru a fi cu adevărat bine, spune Dhliwayo, trebuie să aveți agenție; Și cu Naaya, ea oferă Bipoc instrumentele necesare pentru a-și susține bunăstarea. Naaya face acest lucru luând practici precum yoga și meditația din studio pentru spații mai prietenoase, mai accesibile (atât cărămidă și mortar, cât și digitală), folosind imagini sociale pentru a schimba narațiunea că starea de bine este pentru oameni albi și oferind anti- Racism Consulting to Wellness Companies.

Spectarea spațiului în industria wellness

când a venit să creeze Naaya, Dhliwayo (care a petrecut aproape un deceniu lucrând în fotografia mass -media înainte de a se concentra pe Naaya Full-time) spune că primul ei gând a fost să deschidă un studio de yoga. Dar apoi, toate lucrurile care interzic oamenii negri – în special femeile negre – din întreprinderile fondatoare au intrat într -adevăr în joc, spune ea.

închirierea unui spațiu fizic în New York este scump, pentru unul. Și în timp ce lucra cu normă întreagă, cel mai mare salariu pe care Dhliwayo l-a făcut în 10 ani a fost de 58.000 de dolari (ceea ce a fost mult mai mic decât colegii ei albi și nu vă duce foarte departe în New York). În plus, ea a avut o sumă imensă de datorii de împrumuturi pentru studenți. A fost o barieră după barieră – o experiență care este cu greu unică.

Capacitatea oamenilor bipoc de a trăi bine este afectată prin limitarea ideilor despre ceea ce pot și nu pot, să facă și să nu facă.

cea mai recentă aventură a lui Naaya, check-in-ul, este, prin urmare, concepută pentru a ajuta la sprijinirea tinerilor, astfel încât să poată cultiva instrumentele necesare pentru a face față acestor inechități sistemice mai devreme în viață. Prima fază, finalizată luna trecută, a https://harmoniqhealth.com fost asigurarea a 50 de calculatoare pentru a le oferi studenților din zona metroului NYC. Aceste dispozitive vor ajuta la echiparea studenților pentru învățarea la distanță și atenuarea barierelor de acces, spune site -ul Naaya. Faza a doua, începând cu mijlocul lunii septembrie, este de a oferi tinerilor cursuri de meditație virtuală gratuite și yoga (practicienii sunt plătiți de Naaya). Al treilea pas este cultivarea unei rețele de terapeuți care ar fi disponibili tinerilor, din nou fără costuri pentru ei.

[Yoga și meditația sunt utile în special pentru] tinerii care nu au emoțional Maturitatea pentru a face față a fi supărat, spune Dhliwayo. Mai ales dacă se află într -o situație de familie provocatoare sau poate încearcă să învețe acasă și nu au pe nimeni care să -i susțină pentru că părinții lor lucrează.

Capacitatea pentru ca oamenii Bipoc să trăiască bine Este, de asemenea, afectat de limitarea ideilor despre ceea ce pot și nu pot, să facă și să nu facă. Ca ideile pe care oamenii negri nu o fac, meditează sau nu înoată (ce? Este o nebunie. Ne -ați întrebat dacă avem interes [în înot]? Dhliwayo spune). Aceste percepții ale societății se pot transforma într-o profeție care se împlinește în sine, împiedicându-i pe oameni negri și maro să găsească plăcere și încântare în aceste activități care par exclusiv pentru oamenii albi. Dhliwayo își folosește fundalul în fotografie pentru a schimba această narațiune prin creșterea vizibilității persoanelor negre și maro care practică bunăstarea.

Încerc să curachez hrana [Instagram] pentru Naaya, pe cât posibil, arătând persoane negre și maro doar Făcând lucruri, spune ea. Și nu doar să faci orice, ci mai precis, să fii activ și să găsești bucurie în a fi activ. Această reprezentare pentru mine este foarte, foarte importantă.

Vizualizați această postare pe Instagram

ASMR C/O din Surfer @Nique_Miller #WemoveinColor

O postare partajată de Naaya ( @Naaya.Wellness) Pe 3 iulie 2020 la 8:14 am PDT

Naaya înseamnă vindecare

Deși Naaya deține spațiu pentru Bipoc în wellness, Dhliwayo nu presupune că este un magazin unic pentru Toată are nevoie de bunăstare. O parte din munca pe care Naaya o face este să asigure că alte spații și mărci de wellness sunt gata să se întâlnească cu Bipoc cu capitaluri proprii și incluziune. Și asta necesită liderii de brand să stea, să examineze și să lucreze pentru a demonta rasismul lor interiorizat.

povești conexe Panourile de charcuterie sunt trucul care nu este atât de secret pentru a lua vreo adunare de la noi doar agățăm la asta se simte ca o petrecere. Night Game cu Fam? Este o aplicație plină de mulțime pentru pășunat. Date Night? Împărtășește câteva carne și brânzeturi în timp ce urmărești emisiunea ta preferată. Cina pentru unul? Este mult mai distractiv decât pizza.

Dar dacă cunoștințele dvs. de brânză se opresc la Cheddar și Parmesan, bloggerul alimentar și autorul cărții de bucate, Sarah Copeland, are câteva sfaturi. Pentru un tablou de charcuterie, care este sigur că va impresiona (atât prietenii tăi, cât și adepții tăi Instagram), ea recomandă să alegeți o brânză din patru categorii diferite: cremos, distinctiv, funky și mulțumit.

când vine vorba de CHARCUTERIE PANOARDS, Copeland spune, mai mult este mai mult. Își umple bordul cu o mulțime de sărate, unt, carne vindecată, împreună cu biscuiti, măsline marinate, ouă murate, dolme (frunze de struguri umplute), ridiche de pepene verde felii și multe altele. (Încă udarea gurii?) Este în regulă dacă plăcile mici se ridică la marginea plăcii, vrei doar să te strecori cât poți, spune Copeland.

Copeland bici întotdeauna un bev să se împerecheze cu bordul ei. Alegerea ei aici? Un spritz de derivă de lămâie (da, practic cel mai răcoritor cocktail care sună vreodată). Începeți cu Plume & amp; Petal ™ Lemon Drift – Vodka infuzată cu arome naturale, inclusiv arome de lămâie, flori de vârstă și ceai alb, plus un indiciu de miere – și completați -l cu un strop de sodă de club și felii de lămâie proaspătă pentru garnitură (obțineți rețeta completă de mai jos). Acest lucru este minunat dacă vrei să faci ceva puțin mai ușor decât vinul și vrei doar să păstrezi totul cu adevărat proaspăt, spune ea. Rezultatul este o înghițitură destinată savurului în timp ce gustați.

După ce v -ați pregătit cocktail -urile, veți dori să adunați o mulțime de feluri de mâncare, cuțite, scobitori și ustensile atât pentru prezentare, cât și pentru practică. Și nu uitați că o picătură de ulei de măsline sau un vârf de sare flăcări poate merge mult – dar pentru restul sfaturilor Copeland, va trebui să vizionați videoclipul.

Lemon Drift Spritz Rețetă

ingrediente 1 ½ oz. Plume & amp; Petal Lemon Drift 3 oz. Felii de lămâie preferată de sodă pentru club pentru garnitură

1. Umpleți un pahar de vin alb cu câțiva cuburi de gheață.

2. Adăugați vodka și adăugați cu soda clubului.

3. Garnisiți cu o felie de lămâie și serviți.

Pentru mai multe rețete, vizitați www.plumeandpetal.com.

rețetă: amabilitatea plumei & amp; Petal ™

Etichete: băuturi sănătoase, idei de gustări sănătoase Summer are o mulțime de scenarii de semnătură: sorbirea limonadei lângă piscină, se înclină pe SPF și încercând să -ți amintești că mentalitatea unei școli nu se aplică după ce nu mai ești la școală, pentru a numi câteva.

un scenariu de vară care ar putea fi cel mai relatabil dintre toate? Luptându -se să dormi noaptea pentru că este așa. Dang. Fierbinte. În timp ce orice membru care transportă cărți al clubului de dormit fierbinte știe că este altceva decât o problemă specifică sezonului, găsirea unor modalități de a se răci este deosebit de important atunci când crăpați o fereastră nu va crește decât temperatura. Sus și trecând la un climat mai rece (sau trimiterea facturii de curent alternativ prin acoperiș), există soluții care să funcționeze efectiv pentru un somn fierbinte? Răspuns: Da, și sunt mult mai puțin dramatice decât să -ți reloci viața de dragul nopților mai răcoroase.

Totul este să -l transformi în dormitorul într -un fior – în ambele semnificații ale cuvântului – Zone by Stocați -vă pe câteva elemente esențiale de la Brentwood Home. Fabricat responsabil cu materiale de înaltă calitate, saltele, perne, lenjerie de pat și multe altele fac kitul de pornire perfect pentru orice dormitor fierbinte-sau într-adevăr orice tip de dormitor care caută o configurație din dormitor din punct de vedere estetic și confortabilă. Nopțile mai răcoroase sunt oficial la vedere.

Considerați -vă un somn fierbinte? Urmați pas cu pas pentru răcirea configurației de somn.

1. Alegeți salteaua potrivită

Dacă vă gândiți mai mult la ceea ce este deasupra patului dvs., mai degrabă decât la patul în sine, sunteți cu vedere la o capsă de dormitor cu un potențial major. Luați Brentwood Home Cedar Natural Luxe saltea, de exemplu.

Made in California (deci știți că are credite de vreme caldă), salteaua folosește materiale organice, naturale, precum două straturi de lână certificată organică, pe care Wicks Umiditatea îndepărtată, permite circulația aerului și reglează temperatura-făcându-l să fie pregătit pentru a-ți susține somnul pe tot parcursul anului.

Un strat de latex tăiat cu computer duce la prinsarea mai mică a căldurii în interiorul saltelei, oferind în același timp și Confortul la nivel de Goldilocks pentru traverse din spate și stomac deopotrivă. Credit suplimentar: împerechează noul tău pat cu Fundația Easy, care oferă cantitatea exactă atât de suport, cât și de flux de aer către orice saltea de acasă din Brentwood.

2. Topiți-l cu așternut de înaltă calitate

Următorul într-o configurație de dormitor și frumoasă? Lenjeria de pat, desigur. Începeți cu o pernă de cărbune activată Crystal Cove, care se răcește în mod natural datorită spumei de memorie infuzate cu pluș, infuzată cu cărbune activată.

În continuare, adăugați doar un set de foi de bumbac organic de lux pentru a lega patul. Fabricate din bumbac organic cultivat responsabil și durabil, foile se îndepărtează fără efort umiditate și păstrează aerul curgând noaptea – în plus, se simt super luxoase, devin mai moi cu fiecare spălare și vin în patru nuanțe reconfortante pentru a se potrivi cu orice estetică de dormitor liniștită.

3. Adăugați câteva suplimente

După ce ați actualizat patul, puteți începe să încorporați câteva alte elemente esențiale de răcire. Poate că este un purificator de aer elegant, un fan literal sau un coș de răchită și o mulțime de verdeață.

În timp ce plantele și elementele de decor pașnice pot să nu te răcească fizic, te pot ajuta să rămâi calm. Și cum oricine a petrecut mulți pe noapte privind termostatul care dorește să renunțe la câteva grade, asta este jumătate din luptă.

nou scenariu de vară: săriți în patul tău nou, cu calm să te descurci cu calm să dormi , și nu trebuie să -ți lipi piciorul din copertine la jumătatea nopții. Visele dulci (cool) îți vin în cale.

Fotografii: Tim Gibson pentru bine+bun

Etichete: minte sănătoasă, obiceiuri sănătoase de somn, idei de decor pentru casă Dintre toate simțurile, parfumul este unul dintre cele mai puternice. Sistemul olfactiv este o putere de a stabili starea de spirit pentru corpurile noastre, fie că este vorba de rechemarea memoriei, de evocarea emoțională sau de stimularea stării de spirit. Dacă nu sunteți sigur de ce unele parfumuri te revigorează mai mult decât altele, s -ar putea să aibă doar legătură cu semnul tău zodiacal.

Cei care urmează astrologia știu că semnul tău de soare, care dictează tipuri și preferințe majore de personalitate, poate avea o mână în orice, de la compatibilitatea parteneriatului până la rutinele de culcare. Preferințele parfumului și parfumului nu sunt diferite – în conformitate cu un expert.

Alex CAIOLA, un astrolog și cititor de tarot cu sediul în Brooklyn, confirmă faptul că diferite semne sunt trase la parfumuri diferite, în mare parte datorită conducătorilor lor elementari. Ea spune că mirosurile care semnează gravitează spre rezonează cu ceea ce știm despre semnul lor. Dintr -o lentilă elementară, se trag semne și la notele care rezonează cu elementele lor. La fel ca șii, care sunt semne de foc – cum ar fi mirosurile calde și picante.

CAIOLA explică că parfumurile și lumânările pot fi folosite și ca ceea ce ea numește anecdote. Fiecare semn are un semn opus vizavi de acesta pe roata zodiacului, cunoscut sub numele de Polaritatea puncte. Când semnul este în suferință sau se luptă cu anumite probleme, iluminarea unei lumânări care rezonează cu punctul lor de polaritate specific poate acționa ca o anecdotă. Dacă trebuie să se calmeze, probabil că trebuie să meargă pentru o [lumânare] anecdotică. Pentru că, dacă luminează ceva prea familiar, o să le lumineze și mai mult.

Vrei să -ți dai seama ce lumânări îți aprind focul interior? Mai jos, CAIOLA ne parcurge prin cele mai bune lumânări pentru semne zodiacale, împerecheate cu anecdote. <, Cenușă – 32,00 USD

Primul semn al Zodiacului este Berbecul, un berbec aprins care gravitează spre note îndrăznețe de fum, chihlimbar cald și condiment. „Le place o lumânare pe care oamenii o văd pe mantaua lor și pleacă,„ Oh, știu ce este asta ”, spune CAIOLA. Lumânări ca băiatul miroase „cenușă”, care are note de cărbune ars, fân uscat și cuișor carbonizat, completează îndrăzneala personalității puternice a Berbecului.