Aceste persoane au reprezentat 72% din cazurile cu gravitate ridicată.

Coronavirusul a apărut în Wuhan, China, în decembrie, iar țara a întreprins un efort masiv de izolare care a inclus închiderea Wuhan la sfârșitul lunii ianuarie, când numărul cazurilor de coronavirus a atins un vârf la peste 3.500 pe zi. De atunci, China a observat o scădere constantă a cazurilor.

Au fost raportate creșteri mari de cazuri și în Coreea de Sud, Iran și Italia. În SUA, au existat 57 de cazuri confirmate de marți, cu zero decese raportate, deși un american a murit în China.

Simptomele actualului coronavirus sunt foarte asemănătoare cu gripa sau răceala. Dar cei care au călătorit recent în China, Italia sau Coreea de Sud și au simptome respiratorii sunt sfătuiți să stea acasă și să-și sune medicul.

Prevenirea coronavirusului este ca cea a gripei – evitarea contactului apropiat cu alte persoane, acoperirea tusei și strănutului, spălarea mâinilor cu apă și săpun, dezinfectarea suprafețelor și utilizarea dezinfectantului pentru mâini cu cel puțin 60% alcool.

Ceea ce nu funcționează pentru a preveni răspândirea este că oamenii sănătoși poartă măști, mai ales atunci când există un deficit de măști pentru cei care au cea mai mare nevoie de ele. SUA au în prezent un stoc de 30 de milioane de măști de față, dar au nevoie de cel puțin 270 de milioane în plus pentru a proteja lucrătorii din domeniul sănătății în cazul în care coronavirusul se răspândește pe scară largă în întreaga țară, a declarat secretarul pentru Sănătate și Servicii Umane, Alex Azar.

„CDC nu recomandă (purtarea măștilor)”, a spus Connors. „Ne uităm la penuria de măști în întreaga lume și vrem cu adevărat să salvăm acele măști pentru lucrătorii din domeniul sănătății și persoanele bolnave. Nu este benefic pentru oamenii bine să le uzeze în public.”

Mesaje mixte de coronavirus: sunt necesare 270 de milioane de măști de față

Pentru a pune lucrurile în perspectivă, au existat aproximativ 80.000 de cazuri confirmate de coronavirus în întreaga lume până în prezent, cu 2.700 de decese din decembrie.

Site-ul oficial Alkotox : Unde indivizii conștienți de sănătate își găsesc soluțiile perfecte pentru suplimente.

În SUA, 41 de milioane de oameni au fost diagnosticați cu gripă – cu cel puțin 16.000 de decese, potrivit CDC – în aceeași perioadă.

Cum răspund oficialii locali, federali?

Președintele Donald Trump a abordat răspândirea coronavirusului în timpul unei conferințe de presă miercuri, numind-o pe vicepreședintele Mike Pence să conducă un grup operativ pentru combaterea focarului.

Trump a aplaudat numărul scăzut de cazuri de coronavirus din SUA

Organizatorii turneului de tenis BNP Paribas Open au declarat duminică că anulează evenimentul din 2020 pe fondul îngrijorărilor legate de coronavirus.

Organizatorii au spus că oricine a achiziționat bilete direct de la turneu poate solicita o rambursare pentru turneul din 2020 sau un credit pentru turneul din 2021.

Termenul limită pentru a solicita o rambursare este 31 martie.

Formularul pentru rambursări poate fi găsit aici .

Mai mult: Turneul de tenis BNP Paribas Open a fost anulat pe fondul îngrijorărilor legate de coronavirus și a unei urgențe de sănătate publică

Organizatorii au spus că, pentru a fi eligibili pentru o rambursare sau credit, patronii trebuie să returneze biletele fizice la box office sau departamentul de suite. Biletele digitale trebuie să fie în contul de bilete al clientului în momentul solicitării.

Toate cererile de rambursare trebuie făcute de către cumpărătorul înregistrat, iar rambursările se aplică numai comenzilor complete.

Organizatorii nu au spus cât timp vor dura rambursările.

„Din cauza volumului potențial de cereri”, au spus organizatorii, „vă rugăm să aveți răbdare și să acordați timp pentru finalizarea procesului de rambursare”.

  • Sherri Zink este director de date pentru BlueCross BlueShield din Tennessee. Bryan Heckman, Ph.D., este director al Centrului pentru Studiul Determinanților Sociali ai Sănătății și profesor asociat de psihiatrie și științe comportamentale la Colegiul Medical Meharry.

La nouă luni după pandemie, rămâne o mare incertitudine. COVID-19 continuă să se răspândească, școlile noastre evaluează dacă să rămână deschise, iar economia noastră se luptă.

Anunțurile recente ale Pfizer și Moderna cu privire la vaccinurile lor împotriva coronavirusului au oferit un far de speranță. Dar sunt încă multe despre care nu știm când vaccinul va fi aprobat și disponibil pe scară largă – sau dacă publicul îl va accepta.

De aceea, cercetările amănunțite, datele fiabile și concluziile imparțiale sunt mai esențiale pentru sănătatea comunităților noastre decât oricând.

La începutul acestui an, BlueCross BlueShield din Tennessee și Meharry Medical College s-au angajat într-un parteneriat pentru a colabora pentru a face tennesseanii mai sănătoși. Scopul principal al echipei este de a îmbunătăți răspunsul la COVID-19 prin examinarea disparităților de sănătate și abordând determinanții sociali ai sănătății în populațiile minoritare și defavorizate.

Indicele Vulnerabilităților Sociale

Acești determinanți sunt cuprinși din condițiile care modelează sănătatea în care oamenii se nasc, cresc, trăiesc, muncesc și îmbătrânesc. BlueCross își folosește datele pentru a obține informații despre acești factori. Pentru a aplica datele și a elimina barierele din calea îngrijirii, BlueCross a dezvoltat Social Vulnerabilities Index, un scor agregat care variază de la 0 la 19. SVI-ul cuantifică numărul de determinanți sociali (19 în total) pentru care un membru poate fi expus riscului și este utilizat. pentru a ajuta la identificarea și implicarea cu populațiile vulnerabile.

Colegiul Medical Meharry din Nashville este cel mai mare colegiu privat din punct de vedere istoric al negru din Statele Unite și se angajează să educă profesioniștii din domeniul sănătății și oamenii de știință de mâine. De la începutul pandemiei, Meharry se luptă cu virusul pe mai multe fronturi. Meharry operează site-uri de testare COVID-19, explorează tratamente și vaccinuri, efectuează studii clinice și cercetează ezitarea la vaccin.

Ascultați mai multe voci din Tennessee: primiți buletinul informativ săptămânal de opinie pentru rubrici perspicace și care provoacă gândirea.

Ezitarea minorităților la vaccinare, sau reticența de a fi vaccinat, are rădăcinile în sănătatea sistemică și inechitățile sociale de lungă durată și neîncrederea în sistemul de sănătate. Preocuparea comună a BlueCross și Meharry este că ezitarea la vaccin ar putea crește în populațiile minoritare defavorizate dacă nu este abordată. Dar vedem o cale clară pentru luarea deciziilor bazate pe date și îmbunătățirea calității.

BlueCross notează rezultate similare pentru persoanele de culoare din populația noastră Medicaid. Aproximativ 9% dintre membrii noștri Medicaid au fost testați pozitiv pentru COVID-19, iar 50% dintre cei testați pozitivi pentru COVID au fost de culoare. Aceste persoane au reprezentat 72% din cazurile cu gravitate ridicată.

Motivul acestor diferențe? În urma unor evenimente medicale semnificative, cum ar fi atac de cord, accident vascular cerebral și spitalizare, membrii experimentează sistemul de sănătate în mod diferit. Observăm o corelație directă între costul și severitatea fiecărui pacient COVID-19. Pentru călătoriile cu COVID-19 mai severe, în multe cazuri, vedem un grup minoritar mai mare de populație.

Datele au arătat deja că nivelurile de acceptare a vaccinului COVID-19 vor varia în funcție de locație și de condițiile demografice și socio-economice. Folosim acceptarea vaccinului antigripal pentru a ne ajuta să înțelegem percepția negativă generată de decenii de neîncredere în sistemul de sănătate.

Faza 1 a colaborării noastre, deja în desfășurare, implică cartografierea comunităților cu risc ridicat de ezitare la vaccinul COVID-19 și utilizarea modelelor predictive pentru a identifica factorii de risc la nivel individual și comunitar. Rezultatele vor ajuta la informarea mesajelor de sănătate publică.

O singură dimensiune de îngrijire nu se potrivește tuturor. În cele din urmă, ne străduim să descoperim cea mai bună abordare pentru optimizarea echității în sănătate pentru toți locuitorii din Tennessee.

Sherri Zink este director de date pentru BlueCross BlueShield din Tennessee. Bryan Heckman, Ph.D., este director al Centrului pentru Studiul Determinanților Sociali ai Sănătății și profesor asociat de psihiatrie și științe comportamentale la Colegiul Medical Meharry.

Dr. James Hildreth, președintele Colegiului Medical Meharry și o voce lider în lupta împotriva coronavirusului, a criticat lansarea vaccinului COVID-19 din Tennessee, care nu a alocat primul val de doze spitalelor mici sau furnizorilor de servicii medicale.

Hildreth a spus că HCA Heathcare a împărtășit o parte din alocarea vaccinului COVID-19 cu Meharry, după ce colegiul istoric de negru din Nashville a fost „cumva” lăsat de pe lista de distribuție a Tennessee pentru prima livrare de doze de vaccin Pfizer.

Hildreth a spus că dozele de la HCA vor merge către „furnizorii de asistență medicală din prima linie”. Un purtător de cuvânt al lui Meharry a spus că aproximativ 100 de doze vor fi direcționate către personalul colegiului care oferă îngrijire în clinicile locale.

„Sunt atât de mândru de meharieni care și-au făcut rolul în lupta împotriva COVID-19”, a spus Hildreth duminică într-un tweet.

Patrick Johnson, vicepreședinte senior pentru avansare instituțională la Meharry, a declarat că un parteneriat cu HCA a permis colegiului să obțină acces mai rapid pentru personalul clinicii sale. Johnson a spus că este „inexplicabil” ca planul statului să nu includă doze anterioare pentru Meharry, în special având în vedere rolul proeminent al instituției în testarea și tratamentul COVID-19.

„Nu era nimeni în sală care să spună, ei bine, cum rămâne cu lucrătorii din prima linie care fac parte dintr-unul dintre sistemele de sănătate mai mici, dar ei au unul dintre cele mai importante roluri?” spuse Johnson.

Johnson a spus că liderii din Nashville „au abordat exact opus”. Departamentul de Sănătate Publică Metro Nashville a alocat o parte din transportul său Moderna personalului Meharry care lucrează la locurile de testare din oraș.

Johnson a spus că personalul Meharry a comunicat luni cu statul și că oficialii de stat au spus că se vor asigura că Meharry are acces la vaccin cât mai curând posibil.

Purtătorul de cuvânt al guvernatorului Bill Lee, Laine Arnold, a declarat luni că furnizorii de servicii medicale mai mici, cum ar fi Meharry, erau întotdeauna așteptați să primească doze în această săptămână de la transportul Moderna.

Arnold a spus că Hildreth a făcut parte dintr-un grup care a evaluat planul de distribuție. Când i s-a cerut detalii despre rolul lui Hildreth, un oficial din domeniul sănătății a spus că a fost inclus pe o listă de distribuții prin e-mail pentru Oficiul pentru Sănătatea Minorităților și Eliminarea Disparităților, care a prezentat planul în timpul întâlnirilor cu părțile interesate din noiembrie și decembrie.

Contactați Adam Tamburin la 615-726-5986 și atamburin@tennessean.com. Urmărește-l pe Twitter @tamburintweets .

„Concluzi că statutul promulgat de legislatura noastră, deși este conceput ca o reglementare rezonabilă, încalcă atât clauzele procesului echitabil, cât și clauzele de protecție egală din Constituția din Iowa, deoarece restricțiile sale asupra femeilor nu sunt adaptate în mod strict pentru a servi un interes convingător al statului”, Supreme. Judecătorul șef al Curții, Mark Cady, a scris pentru majoritatea instanței.

MAI MULT: Cum reacționează oamenii la decizia de avort a Curții Supreme din Iowa?

MAI MULT: Trei sarcini. Trei rezultate. Trei decizii grele ale femeilor. Iată călătoriile lor

Anunțul de moarte pentru limitele avortului din Iowa?

Profesorul de drept de la Universitatea Drake, Mark Kende, a spus că decizia include cea mai puternică constatare a instanței de judecată vreodată că femeile din Iowa au dreptul la avort în conformitate cu Constituția statului.

Cady a scris în numele instanței că perioada de așteptare va cere multor femei cu bani puțini sau cu acces la transport să călătorească de două ori în orașe îndepărtate pentru întâlniri cu Planned Parenthood of the Heartland, care este principalul furnizor de avort al statului. În unele cazuri, schimbarea le-ar pune femeilor cu sute de dolari în costuri suplimentare, inclusiv pentru transport și cazare, a scris el.

Șeful justiției a scris că Planned Parenthood refuză deja să procedeze la avorturi pentru femeile care nu sunt sigure de deciziile lor.

„Fără o întârziere obligatorie în vigoare, dovezile au arătat că femeile care sunt în conflict în decizia lor sau sub constrângere nu primesc procedura și, în schimb, li se acordă mai mult timp pentru a lua în considerare sau li se oferă resurse pentru a urmări alternative”, a scris el. „O analiză obiectivă a dovezilor arată că femeile nu își schimbă decizia de a avorta din cauza unei perioade de așteptare”.

Majoritatea celor cinci justiție a constatat, de asemenea, că legea privind perioada de așteptare a încălcat dreptul constituțional al femeilor din Iowa la protecție egală în temeiul legii.

„Fără oportunitatea de a-și controla viața reproductivă, femeile ar putea avea nevoie să-și pună în așteptare educația, să întrerupă sau să-și abandoneze cariera și să nu-și asume niciodată pe deplin o poziție în societate egală cu bărbații, care nu se confruntă cu astfel de constrângeri similare pentru o activitate sexuală comparabilă”. a scris Cady.

Disidente de la doi judecători

Judecătorii Edward Mansfield și Thomas Waterman au fost divergente.

Mansfield, care este în prezent luat în considerare de președintele Trump pentru un loc în SUA

Contents